RUMORED BUZZ ON FIZIKSEL SUNUCU

Rumored Buzz on Fiziksel Sunucu

Rumored Buzz on Fiziksel Sunucu

Blog Article

TechTarget: Temel farkları ve işlevleri tartışarak sanal ve fiziksel sunucular arasında ayrıntılı bir karşılaştırma sunar. Kaynak

Tüm fiziksel sunucularımız Türkiye / İstanbul lokasyonlu TIER three+ veri merkezi sertifikasına sahip olan

Hız da olduğu kadar depolamada da kurumsal destek hissini size verecek olan bir donanım sunulur. Hem aktif hem de pasif yedekleme sistemi ile SSD disklerde en yüksek performansa SSD SAN depolama altyapısı da sağlanır. Kurumsal hizmetlerimizde güvenlikten ve hızdan taviz vermemek adına yedekleme için SATA diskleri kesinlikle tercih etmemekteyiz.

C: Sanal sunucular genellikle birden fazla fiziksel sunucuya göre daha az enerji ve alan tüketir, bu da çevresel etkinin ve işletme maliyetlerinin azalmasına neden olur.

Aşağıda dedicated sunucunuz için satın alabileceğiniz ek özellik ve hizmetler listelenmiştir.

CPU, RAM ve Disk gibi fiziksel Sunucu kaynaklarının dağınık yapıda olmadığı ve tek bir sanallaştırma (paravirtualization) uygulaması üzerinden birden fazla sanal sunuculara bölünmesine ve paylaştırılmasına VPS denir. Açılımı Digital non-public server dır.VPS Sunucu sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz

Bizimle iletişime geçin, measurement özel ekonomik sunucu teklifimizi birlikte oluşturalım Canlı Destek

Fiziksel sunucu diğer advertıyla devoted server, bilgisayar ağlarında kullanılan ve donanımsal olarak var olan bir bilgisayar sistemidir. Bu sunucu, genellikle veri merkezlerinde bulunur ve kullanıcılara çeşitli hizmetler sağlar.

Sunucularımızda kullandığımız yüksek verimliliğe sahip işlemciler pazardaki alternatiflere göre %200'e kadar daha yüksek performans vaad etmektedir. Aşağıda konu ile ilgili gerçekleştirilen karşılaştırmalı benchmark testlerinin sonuçlarını görebilirsiniz*

Joomla kolay kullanılabilirliği bakımından en çAlright tercih edilen Internet sitesi yazılımıdır. Joomla için özel olarak hazırlanmış bu paketlerde tek tıkla Joomla kurulumu yapabilir, kolayca bir internet site sahibi olabilirsiniz.

Bu da ziyaretçi sayısı here sınırı, sunucunun yoğun kullanılması ve doğal olarak World-wide-web sitesinin yavaşlaması gibi bir takım sorunlara neden olabilir. Sunucu kiralamış olduğunuz zaman sunucunun işletim sistemini, panelini özelleştirebilir, aynı sunucuda birden fazla World-wide-web sitesinin barınma işlemini yapabilir, kişisel olarak özelleştirerek sunucuyu sadece sizin kullanımınıza sunabilir, daha verimli bir çalışma elde etmeyi sağlayabilirsiniz.

Yalnız bazı durumlarda ağları yönetmek için sunucu yerine sunucu görevlerini yerine getiren bir bilgisayarda tahsis edilip bu bilgisayarın sunucu (server) gibi çalıştırıldığı da olmaktadır. Regular masa üstü bilgisayar ile sunucu arasındaki en önemli farklar sunucuların seven/24 kesintisiz hizmet verecek donanıma sahip olması ve kullanılan işletim sistemi gelmektedir.

SSD Sunucular, kullanılan depolama birimi olarak özel SSD disklere sahip olan ve yüksek hızlarda okuma yazma kabiliyeti sayesinde mekanik disk barındıran sunuculara göre ten kat daha hızlı okuma / yazma işlemi gerçekleştirebilen sunuculardır.

Her iki sunucu tipi de benzersiz özelliklere sahiptir ve işletmelerin ihtiyaçlarına göre farklı avantajlar sunarlar. Bu makalede, fiziksel sunucular ve sanal sunucular arasındaki karşılaştırma ve farklılıkları inceleyecek ve hangi durumlarda hangi seçeneğin daha uygun olduğunu açıklayacağız.

Report this page